META-Health Practitioner, Reiki Marster Teacher og clairvoyant

Jeg hedder Gitte Nek. Jeg har en holistisk tilgang til livet. Den har lært mig meget omkring mig selv. Jeg har lært at takle livets udfordringer på en måde, som jeg aldrig før i tiden ville have troet kunne lade sig gøre.

Efter mange år i den spirituelle verdens energier og selvudvikling er mit liv blevet meget lettere, og jeg har fået en anden ro i sjælen.

Jeg tror på, at vi selv skaber vores eget liv. Derfor er det vigtigt for mig på en let og god måde at tiltrække alt det gode i livet. 

  • Kodeordet er positiv tænkning og taknemmelighed.
  • Jeg har udviklet flere workshops, som efter min erfaring, kan hjælpe til med den personlige udvikling, når livet somme tider føles tungt, eller det føles som om, man ikke kommer derhen i livet, hvor man gerne ville være.
  • Jeg laver også billedkunst, det er en helt fantastisk måde at få arbejdet med sit indre på.


Jeg har igennem mange år udviklet mig igennem de intuitive billeder, jeg maler. Der sker en proces, den kommer til udtryk i billederne, samtidig får jeg givet slip og får en bedre forståelse af mig selv.

Der er så meget, vi selv kan gøre. Nogle gange ser vi ikke de døre, der skal lukkes og de nye, der skal åbnes, så ændringerne kan ske på den rigtige måde for os.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller blot kunne tænke dig at vide mere om den løsning, jeg har fundet, måske det lige er, hvad du har brug for, for at få tingene til at ske som du ønsker.

Du må have en fortsat god dag, og tak fordi du gav dig tid til læse dette. 


Varme kærlige hilsner 

Gitte Nek.

Kontakt mig på:

Tryk her Kontakt.

Tlf.: 50 51 04 57

Facebook: fb.me/Gittenek.dk

CVR 40684123

Indholdet på denne side tilhører Gitte Nek.