Min Blog

24-11-2021
Det første skridt på vores spirituelle udvikling.
Forståelsen af at vi alle er en brik i universets puslespil.
Naturen, dyr og mennesket, har alle en betydning for helheden.
Alles sjæl er helt unikke, lige som de skal være.
Det betyder ikke vi er enige med alt og alle, men hvis vi tænker over betydningen og forstår meningen, kan vi fralægge os selv mange negative energier, som bremser vores egen udvikling.
 
Det burde være det første vi lærte af vores forældre
 
 
 
Vi er alle kærlige sjæle og fuldstændig som vi skal være, lige der hvor vi er, på vores vibration, på vores egen udviklings vej.
 
22-11-2021

 

Universets energier er altid lyse, så nej der findes ikke mørk energi i universet.

Energierne kan for nogle mærkes som tunge (mørk)og for andre som lette (lyse)

Det er mennesket selv, der reagerer ud fra sin egen balance, i det jordiske liv.

Vi er alle en brik i det store puslespil, universets mening med at vi skal udvikle os til at finde glæde, kærlighed i os selv, i andre og i naturen.

Vi ved ikke hvad varme er, før vi kender kulden.

Når vi føler os kede, deprimeret, gal eller andet negativt, så vil vi føle energierne som negative (mørke) og handle ud fra det, indtil vi lærer at få arbejdet med os selv, hen mod glæde, kærlighed.

Ved at lade forståelsen af chakralæren, blive en del af din hverdag og dig, så vil du selv kunne mærke og se hvor din ubalance eller balance er.

Herved kan du ændre, tung energi til let energi.

Dejlig dag til dig,

Fyldt med let og lys energi.

25-03-2021

Er du en af dem som søger svar omkring Chakra?

Eller kender du en hel masse til emnet?

Lige meget hvad så kan du være med til at dele dine spørgsmål eller erfaringer i gruppen Chakra universet.

Det er en ny gruppe som omhandler chakra, vores tilgang til dem, men også en lidt anden måde at forholde sig til dem på end du normalt læser i chakrabøgerne.

Et eksempel kan være, det hører vi hele tiden, at vi skal have jordforbindelse.

Ja det er rigtigt, men det løser måske kun problemet i 14 dage og så er vi igen tilbage der hvor vi startede.

Der mangler ligesom noget, nemlig hvorfor har vi ikke jordforbindelse? Men rigtig nok jordforbindelse er vigtigt, men ikke altid det svar som rykker dig ud af din ubalance.

Det grundlæggende i chakralæren er det samme, men måden at få det integreret på vil være nyt for dig, en meget nemmer måde til at forstå og bruge det, altså flere indgangsvinkler.

Alle kan deltage, med eller uden viden, du skal blot være åben for at give dig selv lov til at gøre noget godt for dig selv.

Meget gerne stille spørgsmål, være aktiv og meget gerne dele din erfaring med os andre også, både det du ved fungerer, men også det du eventuelt ved ikke fungerer, jo mere vi deler, spørger ind til, jo mere kan vi alle lære hinanden.

Tilmeld dig gruppen

Chakra universet på FB

www.facebook.com/groups/804414653495966/ 

14-11-2020

Ved at opløse blokeringer, gamle vaner, eller hvad der nu er årsag til et problemet, finder vi en ny mulighed, for at håndterer problemerne på.

Jeg giver her et par eksempler på en dagligdags udfordring.

Vores tænkehjerne er hyper aktiv, det vil sige når vi taler med en anden person, så vil vores tænkehjerne, gå i gang med at finde svaret. Så snart personen starter med at fortælle noget. 

Her er det at mange afbryder, den person som taler, fordi vi tror vi kender svaret. Det handler om at styre den tænkehjerne, nemlig det at lytte, altså være i ro. Hvordan skal vi kunne komme i kontakt med vores indre barn/sjæl, engle, hjælpere, hvis vi ikke lytter altså har roen? 

Et andet eksempel. Vi er alle opdraget/påvirket af vores forældre, lærer, venners energier. Deres energier slæber vi rundt på, det er også ok hvis vores sjæls er enig.

Vores skyggesider kan stamme derfra, det at vi ikke er i vores egne energier. Det kan være så indgroet i os, at vi ikke selv kan se det.

Ved at se på skyggesiderne og arbejde med dem, kan vi give slip på det, der ikke er til det bedste for os, og herved højne vores energi/vibration og finde indre ro.

11-11-2020
Engletallet 11 11 er aktivt i dag.
Universets kærlige energi, er åben.
Din intuition er stærk i dag, så er du på din rette vej lige nu?
Lyt og ændre kurs, hvis du føler at noget gammelt skal slippes, og nyt skal ind.
Fantastisk dag til at mærke dig selv og dine engle🙂