14-11-2020

Når vi ikke er i vores egne energier.

Ved at opløse blokeringer, gamle vaner, eller hvad der nu er årsag til et problemet, finder vi en ny mulighed, for at håndterer problemerne på.

Jeg giver her et par eksempler på en dagligdags udfordring.

Vores tænkehjerne er hyper aktiv, det vil sige når vi taler med en anden person, så vil vores tænkehjerne, gå i gang med at finde svaret. Så snart personen starter med at fortælle noget. 

Her er det at mange afbryder, den person som taler, fordi vi tror vi kender svaret. Det handler om at styre den tænkehjerne, nemlig det at lytte, altså være i ro. Hvordan skal vi kunne komme i kontakt med vores indre barn/sjæl, engle, hjælpere, hvis vi ikke lytter altså har roen? 

Et andet eksempel. Vi er alle opdraget/påvirket af vores forældre, lærer, venners energier. Deres energier slæber vi rundt på, det er også ok hvis vores sjæls er enig.

Vores skyggesider kan stamme derfra, det at vi ikke er i vores egne energier. Det kan være så indgroet i os, at vi ikke selv kan se det.

Ved at se på skyggesiderne og arbejde med dem, kan vi give slip på det, der ikke er til det bedste for os, og herved højne vores energi/vibration og finde indre ro.